akcijos_minimalus_kiekis_sandely =
stock = 5

Mytools TLL 360CG + M5 Lazerinis nivelyras 360º žaliu spinduliu + universalus magnetinis laikiklis

  • Prekės ženklas: Mytools
  • Produkto kodas: 40912
  • Pasiekiamumas: Yra sandelyje
  • Prekės nuotrauka yra iliustracinio pobūdžio
  • Garantinės sąlygos
  • Prekės kaina fizinėje parduotuvėse gali skirtis

Availability: In Stock
  • 179.00€


Mytools TLL 360CG + M5 Lazerinis nivelyras 360º žaliu spinduliu + universalus magnetinis laikiklis

Ryškus žalias spindulys. Lazerinis nivelyras TLL 360CG iš Tulsana.lt išsiskiria nuo kitų nivelyrų tuo, kad naudoja žalią lazerinį spindulį. Žalias spindulys puikiai tinka sužymėjimui esant ryškiai šviesai. Esant vienodoms apšvietimo sąlygoms žalia linija, lyginant su raudona, yra matoma daug geriau. Savaime susikalibruojantis, kompaktiškas, darbui viduje iki 30m ir darbui lauke iki 50m su detektoriumi.

TLL 360CG tai matavimo prietaisas, kurio funkcionalą įvertins ir profesionalai, ir mėgėjai. Specialaus spinduliuotuvo dėka horizontalus spindulys projektuojamas 360° kampu. Idealiai tinka statybiniams ir remonto darbams, plytelių ar kitų dangų klijavimui, tapetų klijavimui ir t.t.

Patogus sužymėjimasNivelyras projektuoja horizontalią 360º ir vertikalią linijasSu šiuo nivelyru nebereikia sukinėti prietaiso esant horizontaliam ženklinimui. Užtenka nustatyti TLL 360CG reikiamame aukštyje. Horizontalus spindulys bus matomas visame perimetre. Kai įjungiama vertikali linija, gaunamas lazerinis kryžius – susikertančios 90ºkampu linijos. Lazerines linijas galima po vieną atjunginėti ir palikti tik reikiamą darbui

Tikslumas: 0.3mm/m.

Režimas darbui su imtuvu. Nivelyras turi režimą darbui su imtuvu, kuris reikalingas, kai tenka dirbti esant ryškiam apšvietimui arba lauke. Kai įjungiamas šis režimas, ženklinimo distancija padidėja iki 50 metrų.

Darbas su pasvirimu. Šiame režime galima pakreipti prietaisą bet kokiu kampu. Užtenka užfiksuoti švytuoklę, nustačius įjungimo klavišą į reikiamą padėtį. Tokiu atveju lazeriniai spinduliai bus matomi su reikiamu pasvirimu. Ši funkcija gali būti reikalinga, pvz., montuojant laiptų turėklus.

Apsaugotas korpusas. Visas TLL 360CG korpusas iš visų pusių turi protektorinę apsaugą. Guminiai antdėklai apsaugo prietaisą nuo sulūžimo kritimo ir smūgių metu.

TLL 360CG iš Tulsana.lt, tai šiuolaikiškas ir funkcionalus linijinis lazerinis nivelyras, skirtas darbui patalpoje ir lauke.

Prietaisas projektuoja: horizontalią liniją 360° ir vertikalią liniją

Susiniveliuojantis kompensatorius turi užraktą apsaugai nuo sugadinimo transportavimo metu. Jei pasvirimo kampas yra per didelis, viršijamas niveliavimo diapazonas, lazerinis spindulys mirksi. Yra galimybė projektuoti įstrižas linijas, pvz., montuojant laiptus.

Lazerinis nivelyras Turan taip pat turi „P“ režimas perkelia spindulius į darbo su imtuvu režimą. Tokiu atveju Jus galėsite dirbti lauke arba esant ryškiam apšvietimui, priimant lazerio spindulį imtuvo pagalba.

Lazerinio nivelyro  TLL 360CG iš Tulsana.lt naudojimo sritys: visi darbai sulyginimo srityje, baldų montavimas, keraminių plytelių klojimas, tapetų klijavimas, įrangos montavimas. Kokybiškas prietaisas, turintis plačias galimybes.

Tikslumas horizontalioje padėtyje, mm/m           ± 0,3
Kompensatoriaus darbo diapazonas, °                  ± 0,5
Veikimo atstumas su imtuvu (maks.)                      50 m
Veikimo atstumas be imtuvo (maks.)                      30 m
Lazerinio spinduliuotuvo klasė                                   2
Baterijos/įtampa, Vnt. x tipas/voltažas                    4×1.5 V AA
Tvirtinimo ant stovo skylė, esanti ant prietaiso   1/4
Svoris su pakuote, kg                                                       0,7 kg
Apsauga nuo dulkių ir drėgmės                                  IP54

 

Komplektacija

Lazerinis nivelyras,

Minkštas krepšys transportavimui,

M5  universalus magnetinis laikiklis

Be baterijų.



Tulsana